Rólunk

„Az építészetnek az időről és a helyről kellene szólnia, úgy, hogy közben az időtlenségre törekszik.”

Frank Gehry

Épületgépészet tervezése nagy odafigyeléssel és szakértelemmel

Történetünk


Bíró József vagyok, okleveles gépészmérnök, mérnök-közgazdász. Egy budapesti mérnöki tanácsadó cégnél dolgoztam 11 éve, mint projekt csoportvezető, ahol nagy tapasztalatra tettem szert, amikor elhatároztam, hogy a saját utamat fogom járni. A mellékállásból főállás lett, így már minden energiámat Clima-Plan Consult Kft. vezetésére tudom összpontosítani.
A szakmában eltöltött 20 év során rengeteget tanultam és fejlődtem. A kifogástalan munkavégzést és az eredményes ügyfélkiszolgálást azóta is a legfontosabb értékeknek tartom
Folyamatosan számos nagyszabású projekt tervezésében és lebonyolításában veszünk részt. Az épületgépészeti tervezés mellett cégünk projektmenedszeri és műszaki ellenőri feladatokat is ellát.

Célunk

Küldetésünk, hogy a maximumot nyújtsuk megrendelőink számára, hogy egy új minőségi mércét állítsunk fel a szakterületünkön.

Teljes körű ügyfélkiszolgálás alvállalkozók bevonásával

Kizárólag olyan alvállalkozók a partnereink, akikkel már hosszú évek óta a megbízhatóság és a szakmaiság jegyében dolgozunk együtt. Ennek köszönhetően komplex szolgáltatást tudunk nyújtani. Ez biztosítja megrendelőink kényelmét, hiszen így csak egyetlen céggel kell kapcsolatot tartaniuk.
Olyan speciális szakágakat is képesek vagyunk lefedni, mint a villamosság-, az automatika-, a sprinkler- vagy a közműtervezés. Az épületgépészeti tervezés mellett a szolgáltatókkal való engedélyeztetés, a projektvezetés, az energetikai tanúsítás és szaktanácsadás területén is otthonosan mozgunk.
A tervek kidolgozása során mind a megbízó, mind pedig az építész igényeit szem előtt tartjuk. Modern, energiatakarékos megoldásainkkal a hosszú távú fenntarthatóságra és az értékállóságra törekszünk.