Szolgáltatások

Épületgépészeti tervezés
Annak érdekében, hogy egy kifogástalanul üzemelő, komfortos, és energiahatékony épület jöhessen létre, a gondos, precíz tervezés elengedhetetlen.
Energetikai tanúsítvány kiállítása, energetikai audit
Energetikai tanúsítványra nem csak ingatlan értékesítéskor lehet szükség. Cégünk ezt a kötelező dokumentumot akár a felmérést követő 48 órán belül elkészíti Önnek.
Tervellenőrzés
Kivitelezés megkezdése előtt vannak olyan megbízóink, akik igényt tartanak tervellenőrzése, ami nagyban csökkentheti az kivitelezés alatt felmerülő problémák kockázatát.
Építési műszaki ellenőr feladatok ellátása
Ha nem mindig kötelező, akkor is kihagyhatatlan lépés a műszaki ellenőrzés, amely a megbízó érdekeinek képviseletét szolgálja. Gondoskodunk a projekt gördülékeny megvalósításáról!
BIM
A BIM egy intelligens szoftvermodellezési folyamat, amelynek koncepciója már az 1970-es években kidolgozásra került, de az ezredforduló után vált igazán ismertté.
Projekt- menedzsment
 Épületgépészeti feladatok teljeskörű bonyolítása a megrendelői elvárások, a vonatkozó szakmai és jogszabályi követelmények figyelembevételével.
BREEAM/LEED
A Cégünk nívós szakmai tapasztalatait használja fel az épülettervezés és a projekt megvalósításának különböző szakaszaiban.